algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Parelles impossibles i pares de becàries

Imma del Moral/Pedro Ruiz i el pare de Lewinsky, a les portades «roses»

Els famosos es combinen entre ells proporcionant resultats d'allò més sorprenents. Tant Lecturas com Semana destaquen aquesta setmana una d'aquestes parelles difícils, per no dir impossibles, d'imaginar: Imma del Moral amb Pedro Ruiz. Els dos famosos apareixen a les «fotos definitives» passejant d'allò més afectuosament per una platja d'Alacant. «És una història de veritat; un tema molt seriós», assegura l'humorista i ara entrevistador sobre la relació amb aquesta al·lota (24 anys; ell, 51) que tot i que es coneixen fa sis anys s'han enamorat fa ben poquet. «Imma és una dona que s'acosta molt a allò que havia desitjat sempre. És un ésser molt diàfan, molt clar i amb una escala de valors molt important», diu ell. I ella afegeix: «Pedro és una gra persona i m'ho pas molt bé amb ell».

Una altra de les «perles» de la setmana són les declaracions del pare de la becària més famosa del món, Monica Lewinsky, a la revista 'Hola!. Bernat Lewinsky diu, en unes quantes pàgines de la seva filla posant de la manera més recatada, que ho ha passat molt malament «perquè em veia impotent per canviar tot allò que s'estava dient d'ella» i per suportar els detalls que es donaren sobre la vida privada de la seva filla.

Uns altres pares destacats de la setmana a les revistes són Fran Murcia i Lara Dibildos, que batejaren el menut. Menut per dir alguna cosa ja que l'infant, que té sis mesos, pesa ja deu quilos. Deu sortir al pare, que fa dos metres. Que li ho diguin al pobre capellà, que va tenir prou feina per moure'l durant la cerimònia. I, amb un ordre una mica especial, després de batejar el nin, ara la parella es prepara per les seva boda religiosa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.