algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

«El verí del teatre» inaugura la nova temporada del Municipal de Palma

La companyia Cut representarà avui vespre aquest llibret de Rodolf Sirera

Avui vespre s'estrena en el Teatre Municipal de Palma l'obra El verí del teatre, de l'autor Rodolf Sirera i de la mà de la companyia Cut, amb la qual aquest centre enceta la nova temporada, amb teatre, dansa, música, recitals i cinema, que es perllongarà fins a final d'abril, una programació que va presentar ahir la regidora de Cultura, Carme Feliu.

Dos actors, Miquel Suau i Luca Bonadei, plantejaran un duel interpretatiu a dalt de l'escenari a partir d'avui i fins el 7 de març, en un espectacle dirigit per Gori Artieda. El verí del teatre, tot i ser una obra originalment ambientada a la Revolució Francesa, rep per part de la companyia Cut un tractament més personal. El llibret de Sirera tracta de posar en escena l'etern dilema sobre si l'actor ha de sentir realment o no el que està interpretant.

Més teatre. Del 30 de març a l'11 d'abril l'escenari del Municipal acollirà la representació de l'obra de Gabriel Janer Manila Les aventures d'en Pere Pistoles, a càrrec de Cucorba.

El Municipal recupera també, els dies 14 i 15 d'abril, el Tenorio Mallorquí o Ses aventures d'en Vergueta i n'Amaga-cantons, l'obra de Jordi Martí i Rosselló, es Mascle Ros, que parodia l'original de Zorrilla. Tanca la programació de teatre l'Espectacle Cocteau-Cabrer, tres monòlegs a la memòria de Guillem Cabrer que recitaran els dies 17 i 18 d'abril Magdalena Aguiló, Toni Vaquer i Catalina Valls.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.