algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Matamala presenta aquest cap de setmana 'Trotter' a Mallorca

Els integrants de Matamala han ideat el Road amb Blanket Tour 99 fent honor al nom que li han posat: una gira de carretera i flassada.
Aquest cap de setmana, el quartet de power pop que lideren els germans Gil arribaran a Mallorca per fer dos concerts de presentació del seu nou treball, Trotter. Divendres dia 19 l'actuació és a la sala Trànsit, de Cala Rajada. Just l'endemà, la cita serà amb el públic de la sala Sonotone.

No serà fins el mes d'abril quan Matamala es reuneixi amb el públic menorquí, amb dues actuacions a la sala Sa Sínia (des Castell) i al Claustre (de Maó) els dies 2 i 3 d'abril.

El grup, amb una llarga trajectòria en el món musical, ha apostat molt fort per aquest darrer treball que no només mourà per la geografia dels Països Catalans, sinó que també durà a indrets com Móstoles, Valladolid, Madrid o Toledo i al Fextival que es farà a Altea el 12 de juny.

A final de maig, Matamala també viatjarà a Alemanya on farà una minigira germànica amb el grup Art School.
Matamala ja ha actuat altres vegades a Mallorca per presentar els seus treballs anteriors. El seu líder, Ricky Gil, també ha col·laborat amb autors mallorquins, com Suso Rexach.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.