muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Aparicions de fantasmes

Càmeres de vigilàncies d'un antic casalot anglès en filmaren imatges

Les càmeres de seguretat ubicades a l'exterior d'un antic casalot anglès varen filmar dues «aparicions de fantasmes». Aquesta filmació va tenir lloc durant la nit prèvia a la nit de Nadal passada, segons afirma el Dayli Telegraph. Una d'aquestes imatges filmades té l'aparença d'una dona vestida amb roba de l'època victoriana.

Els treballadors del museu de Belgrave Hall, instal·lat en una antiga mansió de Leicester, centre d'Anglaterra, han entregat les pel·lícules a un laboratori especialitzat i han contactat amb dos investigadors de fenòmens paranormals per estudiar els fets.

El casalot, del segle XVIII, va ser residència de la família de John Ellis, industrial i diputat britànic. La llegenda diu que la germana d'aquest, Charlotte, hi va morir i el seu fantasma torna a la que va ser la seva residència. Amb anterioritat, treballadors del museu havien afirmat que havien vist fantasmes.

Les dues aparicions fantasmagòriques varen ser filmades exactament a les 04:48 de la matinada del 23 de desembre passat. Una font de calor va desencadenar el funcionament dels projectors. Cinc segons després, les càmeres es posaven en funcionament i filmaven un espectre d'un blanc nivi i d'uns dos metres d'altura. Deu segons després tot havia acabat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.