algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Deep, Xuxa i Ernest

• JOHNNY DEPP

Detingut a Londres L'actor nord-americà Jonnhy Depp va ser detingut a Londres després d'enfrontar-se amb diversos fotògrafs a l'exterior d'un conegut restaurant de la capital britànica, informà la Policia. Depp, de 35 anys, quedà sota custòdia policíaca almanco durant quatre hores després que amenaçàs els fotògrafs amb un pal a l'exterior d'un restaurant de moda al centre de la capital. Un portaveu d'Scotland Yard indicà que «la Policia va rebre una telefonada» després que un home «suposadament amenaçàs fotògrafs amb un tros de fusta». Els agents detingueren l'actor pel seu comportament amenaçant i el varen dur a la comissaria de West End Central. Més tard va ser advertit i posat en llibertat». DdB.

• XUXA

Es talla els cabells Xuxa ha declarat a una revista que després del naixement de la seva filla, Sasha, el tall dels seus cabells rossos ha estat la decisió més seriosa que ha pres en complir 35 anys. «Es necessitat coratge per canviar. Vull mirar-me al mirall i sentir-me bé. Això és el més important per mi. Quan pas la mà sobre el meu cap sent que aquest és el tall que combina amb mi mateix, ara». El seu nou aspecte és el resultat d'una llarga reflexió en el decurs de les seves vacances. DdB.

• ERNEST DE HANNOVER

Vol recuperar patrimoni El flamant espòs de la princesa Carolina de Mònaco està disposat a recuperar les propietats i obres d'art arrabassades a la seva família pel règim comunista de l'antiga República Democràtica Alemanya (RDA). Els advocats del príncep s'han posat ja a fer feina i han presentat a l'estat federat de Saxònia-Anhalt un inventari d'allò que suposadament pertany a la casa de Hannover, una llista detallada de finques que sumen una superfície de 80 milions de metres quadrats, edificis, antiguitats i centenars de llenços. Entre els béns reclamats hi ha 148 antiguitats, 48 objectes de gran valor històric i 201 quadres, peces ara disposades en el també qüestionat palau de Blakenburg i amb les que el govern de Saxònia-Anhalt planejava obrir a bombo i platerets un museu. La primera reacció de les autoritats a les pretensions del príncep ha estat, lògicament, negativa, i no tan sols perquè la devolució dels béns minvaria el patrimoni regional, sinó per l'efecte negatiu per al turisme. AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.