cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Ha mort el pintor Santi Camps

El jove pintor mallorquí Santi Camps ha mort sobtadament. Camps, que havia nascut a Palma el 1968, era llicenciat en Belles Arts.
L'artista es va donar a conèixer el 1987 quan va exposar per primera vegada. Es tractava de la mostra col·lectiva de les obres que s'havien presentat al premi Ciutat de Palma de Pintura. L'exposició es va desenvolupar al Casal Solleric de Palma.

El mateix any va exposar a la Casa de Cultura de Felanitx amb la resta de les obres que es varen presentar al certamen de pintura.
Aquest va ser l'inici d'una trajectòria que va continuar el 1988, quan va exposar a la col·lectiva de la Casa de Cultura de Santanyí i el 1992 quan juntament amb Rafa Adrover mostraren les seves obres a l'Hostal Corona de Palma sota el títol de 2 Cornu 2.

La seva primera exposició individual la féu el 1993 a la galeria GESPA de Barcelona. El mateix any repetí experiència amb Rafa Adrover a l'Hostal Corona i el 1995 va presentar les seves creacions, en solitari, a la galeria 4 Gats. També va ser el 1995 quan les seves obres es varen poder veure a Madrid al Supermercat de l'Art muntat per la Galeria Alfonso Alcolea i la Biosca.

El 1997 va participar a la mostra organitzada Diari de Balears «Set Pintors per al canvi de segle».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.