cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

González: «En el 2000 tenim un projecte de crear un festival de cine»

«És un bon moment pel cinema de les Balears. Hi ha una nova generació d'autors cinematogràfics joves. Molts han guanyat premis internacionals. Hi ha un gran passió pel món de l'audiovisual. Tot això constata que hi ha un interès i per això Artífex Cultural a partir de l'any 2000 intentarà crear un petit festival de cinema a Mallorca. En aquests moments està en fase d'estudi i preparació», així es va expressar Antoni González, director d'Artífex, que no va voler avançar res més del projecte de fer aquest festival de cinema, que va dir que seria d'autor. Va ser en el transcurs de la presentació de la II Mostra de cinema i vídeo a Palma.

Aquesta mostra produïda per Artífex Cultural i patrocinada per l'Ajuntament i el Consell de Mallorca amb col·laboració de la UIB, la fundació Pilar i Joan Miró i Sa Nostra, tindrà lloc els propers dies 20, 26 i 31 de gener a partir de les 21 hores al Teatre Municipal de Palma. Es faran més de 20 projeccions.

La mostra està estructurada en tres dies. El dimecres dia 20 la vetlada es dedicarà als autors professionals. La presentació serà a càrrec de Paula Serra, directora d'audiovisuals del grup Serra. Es podrà veure Andrologia en format de 35 mil·límetres dirigit per Teresa Cardell, que va guanyar el primer premi de curtmetratges al Festival de Cinema de Montreal. Després es projectaran altres videoclips i curtmetratges.

El dimarts dia 26 de gener és la nit del cinema independent i el diumenge dia 31 de gener es faran les projeccions de documentals i cinema històric de Palma. Després, Artífex Cultural obrirà fitxes de cada un dels participants a la mostra i això ja queda per a la història.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.