algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Sorolla i Pomodoro protagonitzaran enguany dues exposicions a la Llonja

69252
L'escultor italià Arnaldo Pomodoro.

El pintor valencià Joaquim Sorolla i l'escultor italià Arnaldo Pomodoro són dos dels noms propis de les exposicions de la Llonja d'enguany. Així ho anuncià ahir el conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer, durant la presentació del calendari de mostres d'enguany, pressupostades en devers noranta milions de pessetes.

La primera de les mostres previstes a la Llonja, una vegada acabi la de Renaixement i barroc. Mecenatge i col·leccionisme al Museu Nacional d'Art de Catalunya, serà la mostra de Mallorca gòtica que ara es pot visitar a Barcelona. El mes de juny, la Llonja acollirà la V Exposició de Fliatèlia, dedicada a la Universíada de Palma. L'obra d'Arnaldo Pomodoro, vint-i-set grans escultures més alguns esbossos, es presentarà entre els mesos d'agost i setembre. L'exposició de Sorolla, fruit de la col·laboració del Govern amb la Generalitat Valenciana, està prevista per a final d'any. En aquest sentit, el director general de Cultura i Política Lingüística, Jaume Gil, destacà que s'anirien programant exposicions a la Llonja mentre no es concreti el calendari de rehabilitació de l'edifici.

A banda de la Llonja, també l'Espai Ramon Llull acollirà exposicions destacades com ara la de gravats de Goya (que serà itinerant) o de fotografies de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

També cal destacar que s'escolliran vint artistes joves, «menors de 32 anys amb possibilitats», segons Ferrer, per fer una exposició a Itàlia, que després podria veure's també a les Balears. D'altra banda, el Casal Solleric presentarà enguany obres de Guillem Mesquida i fotografies de Planas Muntanyà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.