algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Troben restes d'un home primitiu de cinc milions d'anys a Etiòpia

Un grup de científics informaren dilluns que han trobat a Etiòpia les restes fossilitzades del que sembla que és un home primitiu de cinc milions d'anys. De confirmar-se la dada, la troballa esdevindria l'espècimen més antic fins ara trobat arreu del món.

L'expert Tim White, de la Universitat de Califòrnia a Berkeley i cap d'un equip de paleontòlegs de 13 nacions, declarà que es necessiten més estudis per poder confirmar que es tracta del fòssil d'un ancestre de l'home modern, però que està entusiasmat.

«El descobriment demostra clarament que Àfrica és l'autèntic origen dels humans moderns, no obstant això es necessiten més estudis per arribar a establir oficialment l'origen de l'home en cinc milions d'anys», explicà.

Un equip d'estudiosos sud-africans informaren que descobriren el mes passat un esquelet gairebé complet d'un home primitiu de 3'6 milions d'anys.

White indicà així mateix que la troballa del seu equip es va fer l'any passat a Aldya, a la vall d'Awash, una localitat situada a la regió nord-est d'Etiòpia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.