algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
26°

Regalar música pels Reis, un costum que pren força

Els Reis Màgics ja s'acosten, i si encara no teniu pensat què encarregar-los per a les persones que més us estimau, des d'aquí us volem fer una proposta musical, ajudats per les botigues especialitzades Xocolat, Runaway i El Corte Inglés. Artistes locals, estatalss o estrangers, la plurioferta està servida per a tots els gusts.

Comencem pels que tenim més a prop. Els autors de les Illes s'han apuntat a la cursa festiva i han tret al mercat els seus darrers treballs.
Per a aquells amb gusts més clàssics, s'hi poden trobar les Arias del tenor menorquí Joan Pons. Les millors òperes representades en un únic disc.

I fent una volta de 180 graus, tenim la nova proposta dels mallorquins més esbojarrats, els Ossifar, que presenten Debestof, és a dir, el millor de la seva producció. Per als més joves, música pop, amb Sexy Sadie i el seu It's beautiful, it's love, i l'àlbum de debut dels Satellites, The blue box.

També en el mercat estatal s'hi pot trobar una gran diversitat d'estils. La inesgotable Rosana ataca de nou amb Luna nueva, una mena de segona part de l'àlbum que la va llançar a l'estrellat, Lunas rotas, i que continua el seu estil melòdic barrejat amb ritmes llatins.

Jarabe de Palo és ja gairebé un clàssic. Amb Depende, Pau Donés i els seus s'han consagrat com una de les formacions de referència en l'àmbit estatal. I tampoc no podem oblidar un artista revelació, Francisco Céspedes, que amb la seva Vida loca ha conquerit més d'un cor.

I repassem ara les recopilacions. Els Dire Straits recullen els temes més coneguts sota el títol d'un dels seus èxits, Sultans of swing. U2 fan una antologia cronològica, The best of 1980-1990, i Phil Collins simplement els anomena Hits.

Lenny Kravitz i la banda sonora de l'anunci del Peugeot 206, un dels temes inclosos a Five, i les lletres picants dels mexicans Molotov, amb el seu àlbum ¿Dónde jugarán las niñas? són altres propostes encertades per encarregar a Melcior, Gaspar o Baltasar, aquell qui més us estimeu.

Els magatzems d'Orient estan plens de gom a gom de còpies i còpies de totes aquestes propostes. Però el temps s'exhaureix i el dia 6 s'acosta inexorablement. Feis via i no us destorbeu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.