cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Breus

• Llengua

Unió amb l'OCB Entitats culturals, juvenils, educatives i de cultura popular de totes les Balears acordarenn intensificar la seva relació durant una trobada el passat 19 de desembre, sota la coordianció de l'Obra Cultural Balear, per tal d'intercanviar experiències i punts de vista sobre la seva tasca. Entre les qüestions tractades hi figuren mecanismes de major interrelació entre les escoles de les diferents Illes, intercanvis d'estudiants i coordianció i difusió d'actes propis de cada entitat o grup. Els representants de les entitats reunides havien assistit a la nit de la Cultura, que es configura com una trobada de les Balears. DdB.

• Literatura

Hatshepsut Hatshepsut fou l'única dona «faraó d'Egipte de ple dret» perquè «duia la sang divina dels faraons de la XVIII dinastia per la seva mare Ahmes i pel seu pare, Thutmosis I», segons Begoña del Casal, que acaba de publicar la seva biografia a l'Editorial Alderabán. «Només hi va haver a Egipte tres dones faraó», afegí Del Casal, però l'única de ple dret fou Hatshepsut. El llibre explica la vida d'aquesta dona faraó, que igual que la seva mare Ahmes i la seva padrina Aahotep II, va saber governar mentre els seus marits combatien a les fronteres.EFE.

• Premsa

«Gabo» ja té revista El premi Nobel de Literatura Gabriel García Márquez Gabo ha assumit la direcció de la revista Cambio, després d'una transacció que pujà a devers tres milions de dòlars, afirmà la fins ara directora de la publicació, Patricia Lara. García Márquez, que assessorava Cambio, la segona publicació periodística setmanal de Colòmbia, quedà amb el 50 per cent del control accionarial de la revista. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.