algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

Breus

• Dylan

Gira El músic nordamericà de Folk, Bob Dylan, actuarà en sis ciutats espanyoles entre el 20 i el 29 de març pròxims, segons va confirmar la promotora Gay and Company. El trovador de Minessota iniciarà el seu periple per l'estat espanyol, el dia 20 en el pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, per prosseguir en el Velòdrom d'Anoeta de San Sebastià, dia 21, el Palau d'Esports de Barcelona "dia 22" i el de Granada, dia 24. El pavelló del Sar de Santiago de Compostela, dia 28, i el Teatre Jovellanos de Gijon, 29 de març completaran les dades de la seva gira espanyola. En aquest recitals, Bob Dylan, que va actuar el passat mes de juliol en el III Doctor Musical Festival, presentarà el doble àlbum en directe The Royal Albert Hall concert, un famós disc pirata enregistrat durant la seva gira de 1966. D'altra banda, la promotora Iguapop ha confirmat les pròximes actuacions en el nostre país de grups com The Offspring, Sonic Youth, Mercury Rev, Manic Street Preacehers i The Cardigans. AGÈNCIES.

• Ronaldo

Línia de roba Malgrat estar concentrat a rehabilitar totalment els seus genolls, Ronaldo no descuida els negocis i va aprofitar la seva estada a Rio de Janeiro per presentar una línia de roba esportiva en el bar-discoteca que poseseix en un barri residencial de la ciutat carioca. El davanter brasileny que milita a l'Inter de Milan va llançar passat dimecres una sèrie de camisetes gorres i altres accessoris amb el logotip R9, nom del bar del futbolista. Els articles seran venuts en diversos estats de Brasil i en el bar propietat del futbolista. AFP.

• Carles Cannabis?
El príncep Carles d'Angleterra va provocar la sorpresa en demanar a una malalta d'esclerosi en plaques si havia «tastat el cannabis» per mitigar els seus patiments, en un moment en què el Regne Unit debat sobre els efectes terapèutics d'aquesta droga il·legal. «Heu tastat els cannabis?» Tenc entès que és el millor contra això», va dir el príncep de Gal·les, citat ahir pel diari Times, a una pacient de 36 anys en la seva tradicional visita nadalenca a un hospital de Cheltenham. Afectada d'esclerosi en plaques, Karen Drake va afirmar que s'havia sentit sorpresa per la pregunta. «Però vaig pensar que, si podia, ho tastaria. Tot el que pot alleugerir el dolor és bo» va dir. Un portaveu del príncep va confirmar aquesta conversació de Carles amb la malata, però no va precisar si ell és partidari de la legalització del cannabis amb finalitatas mèdiques, argumentant que es tractava d'una conversació privada». «El príncep de Gal·les és conscient del debat actual sobre si el cannabis ha de ser o no autoritzat per a pacients que pateixen esclerosi en plaques però no ha fet mai declaracions públiques sobre aquest assumpte i el seu punt de vista sobre la questió és privada». EP/AFP.

• Mariscal

Deixa l'hospital L'autor de la mascota olímpica Cobi, Xavier Mariscal va deixar dijous passat l'Hospital del Mar on estava internat per passar el dia de Nadal a casa. Mariscal va ser ingressat el passat dia 1 de desembre d'una hemorràgia intestinal de la qual s'està recuperant. El dissenyador es reincorporarà al seu estudi després de la festa de Reis si continua com ara la seva recuperació. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.