cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
19°

Pista d'Aventures 98, un regne de joc i diversió a l'abast dels més petits

No hi ha excusa. Els pares s'hauran de comportar com a tals i hauran de dur els petits de la casa a la Pista d'Aventures que s'inaugura diumenge i que serà oberta fins dia 4 de gener (després, els menuts ja han de preparar l'arribada dels Reis). Els responsables d'aquesta gran jugueta varen presentar ahir innovacions que agradaran de segur a tothom. Un escalèxtric gegant de dos-cents metres quadrats; un karaoke amb una pantalla màgica que permet que el cantant infant i els seus ídols ajuntin les imatges en una pantalla gegant; una pista americana inflable, o una rampa tobogan que, segons els organitzadors és molt semblant a la que surt al programa de televisió espanyola Gran Prix, són les novetats d'aquesta edició, que tindrà la seva versió menorquina al recinte firal Sebime.

Tots els jocs estaran controlats per cinquanta-cinc monitors amb títol de les diferents escoles de formació de temps de lleure que hi ha a Mallorca (Centre d'Estudis de l'Esplai, Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, Escola de l'Esplai de Mallorca) i experts en matèria d'escalada i muntanyisme. A més, els responsables d'Ifebal explicaren que sempre hi ha un metge pel que pugui passar, encara que recalcaren que Pista d'Aventures no és, ni molt manco, una guarderia de nins i que, encara que els més grans puguin tenir més llibertat, els més menuts hauran d'entrar acompanyats d'una persona major.

I tal volta és a Pista d'Aventures l'únic lloc en què els majors tenguin una entrada més barata: cinc-centes per a infants i tres-centes pessetes per als majors, que podran passejar-se tot el dia per al recinte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.