nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Juan Echanove, Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas, a l'escenari!

Pep Tosar amb la seva revisió de la vida i obra de Blai Bonet no és l'única proposta d'aquests dies en el Teatre Principal. Gairebé sense interrupció, el Principal s'omplirà aviat de noms propis, noms amb majúscula, de la interpretació en aquest moment.

El primer a arribar, aquest mateix cap de setmana, és Juan Echanove. L'actor protagonitza Como canta una ciudad de noviembre a noviembre, de Federico García Lorca. Un muntatge dirigit per Lluís Pasqual. L'obra proposa una visió, o seria millor dir una audició, sobre la Granada del poeta que, en les seves paraules, «està feta per a la música, perquè és una ciutat tancada». Lorca assegura, i Echanove ho escenifica, que Granada és una ciutat en la qual «un granadí, cec de naixement i absent molts anys, sabria l'estació de l'any per allò que sent cantar als carrers».

La següent proposta, del 15 al 19 de desembre, és Paraules encadenades, de Jordi Galceran, amb Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas. Igual que passa amb La casa en obres, Paraules encadenades ja es va poder veure a la Fira de Teatre de Manacor. La història, dirigida per Tamzin Townsend, narra la història d'un home que segresta una dona. Per aconseguir la seva llibertat, la dona està obligada a participar en un joc de persecució, com si de moix i rata es tractàs. Les regles del joc canvien constantment, fins que no se sap qui persegueix i qui està fugint.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.