nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Si avui és festa... llargues coes al cinema

El pont de la Puríssima i el temps ennigulat ha disparat el nombre d'espectadors

Faltava gairebé una hora perquè començàs la primera sessió, la primera pel·lícula de l'horabaixa. Passaven pocs minuts de les dues quan a la porta de la sala Augusta començava a formar-se la primera coa d'espectadors. A l'altra banda de Palma, als cinemes de Portopí, pràcticament es repetia la imatge. Coa a les taquilles i molts de cotxes que feien voltes per cercar aparcament. No. No era el dia de l'espectador. Ningú no regalava res. Simplement era un dia de festa, un dels dies festius d'un llarg pont, i anar al cinema havia estat l'opció escollida per a milers de persones.

Tal com assenyalà un portaveu dels exhibidors, aquest pont de la Puríssima ha estat «extraordinari». A banda dels dies de festa, ha col·laborat en assolir un alt nombre d'espectadors el temps inestable que ha frenat la sortida de Palma i la realització d'altres activitats a l'aire lliure. «Els dies de pont sempre van molt bé», comentà el portaveu que destacà el fet que la festa de l'endemà fa que les sessions de vespre funcionin també molt bé, gairebé com un dissabte.

Fer mitja hora de coa, fer-ne un poc més, no espanta la gent. «Tenen decidit anar a veure una pel·lícula determinada, a una hora concreta, i no volen canviar-ho», apuntà el representant dels exhibidors. Els espectadors demostren, sobretot els dies de festa, una tenacitat i una paciència destacable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.