algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

«Que asco de amor», però no us preocupeu que això són «Rumors» de dues divertides comèdies

71576
Les tres protagonistes de Que asco de amor parlaran sobre els seus matrimonis.

Les relacions de parella arriben al públic per acabar en un embolic delirant. Si aquest dies sentiu exclamar Que asco de amor! no us preocupeu perquè tot això no són més que Rumors. La veritat és que són a punt d'aterrar a l'Auditorium dues comedies excel·lents amb un objectiu comú que és entretenir a l'espectador i arrabasar-li un somriure aquestes festes de Nadal i Reis.

El dia 25 de desembre s'estrenarà Que asco de amor!, de Yolanda García Serrano. Les protagonistes són en aquesta ocasió tres dones que han de contreure matrimoni interpretades per Carme Balaguer, Elisa Matilla i Rosario Santesmases. Una comèdia que segons l'autora no té res de feminista. Tres fadrines, amb relacions més o menys estables de parella, viuen de manera diferent el dia de la seva boda i confessen els seus temors i experiències.

Una pensa que el matrimoni no es de per vida, l'altra que si el seu home ha aconseguit el divorci de la primera dona és perquè, en el fons, sempre l'ha estimada i la darrera no té queixes, tal vegada la sensació de carregar amb un home massa convencional.

Que asco de amor! a l'Auditòrium es representarà des del dia de Nadal fins el dia 1 de gener. Aquesta obra va guanyar el III premi Hogar Sur de Teatre de Comèdies.

El director i autor teatral Sergi Belbel ha elegit Mallorca per presentar a l'Auditòrium la seva darrera obra Rumors de Neil Simon des del dia 7 fins al 10 de gener. Aquesta és una obra on una serie d'embolics aporten unes situacions delirants. Imaginau que us conviden a una festa i no apareixen els amfitrions. El propietari de la casa sembla que ha disparat un tret i resulta que la seva muller no dóna senyals de vida. El servei ha marxat al Japó. Els primers convidats en arribar senten el tret de la pistola. Quatre matrimonis de l'alta burgesia que es reuneixen per passar una vetllada agradable acabaran embolicats en una història detectivesca. Un aspirant a senador de l'Estat, una locutora de televisió, un important psiquiatra, entre altres en un escenari format per una gran mansió dels afores de Nova York. Llavors començaran els rumors i quin seran aquests?.

Els actors de Rumors són Joan Anton Rechi, Marta Calvó, Pep Ferrer, Cesca Piñon, Soler, Anna Güell, Pau Durà, Manel Veiga, Andrea Montero i Victòria Szpunberg.

Belbel va manifestar que havia elegit Mallorca per estrenar l'obra Rumors perquè li feia il·lusió i perquè la seva dona es d'aquí. A l'Auditòrium s'estrenarà una de les versions que s'han fetes, ja que n'hi ha una altra per a espais més reduïts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.