algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El món de la cançó amb Bonet de San Pedro

L'Auditòrium acollirà avui l'homenatge a aquest músic nascut el 1917 en el barri de Sant Pere de Palma

98158
Bonet de San Pedro.

Poques persones coneixen Pere Bonet Mir, però quan hom diu Bonet de San Pedro la cosa canvia, i molt. Avui, aquest artista plural (ha tocat gairebé tots els camps de l'art) rebrà un multitudinari homenatge a l'Auditòrium que ha organitzat Amigos del Arte-Club Internacional i en el qual hi col·laboren el Govern, l'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca.

La llista de convidats que s'han volgut apuntar a aquest simpàtic acte és immensa, però s'ha de destacar que han confirmat la seva assistència Josep Guardiola, un músic de sempre que acaba de treure un nou disc al carrer; Rudy Ventura, el trompetista de tota la vida, Lorenzo González, Salomé, Peret, Xesc Forteza, Tomeu Penya, Els Valldemossa, Jaume Sureda, Joan Bibiloni, Antoni Obrador... i un llarg etcètera, com se sol dir.

Agilitat

Els responsables de l'acte d'avui volen, de totes totes, un esdeveniment àgil. Així, i amb l'orquestra de Miquel Massot en viu damunt l'escenari, tots els artistes s'hauran d'ajustar a un cronòmetre. L'acte serà presentat per Joan Frontera, Salvador Escamilla i Ricardo Ardevol. Perquè tot surti com un rellotge, tothom haurà d'assajar prèviament. Així, els artistes no tindran dia de festa per poder passar, amb el públic, una bona vetllada. El millor homenatge que pot tenir un artista com Bonet de San Pedro és veure públic i amics que van tots a l'una.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.