cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Ses Matanceres ataquen de nou i ara amenacen de «matar sa vella»

Diabéticas Aceleradas i Catalina Valls estrenen per Nadal la tercera part de les al·lotes de Can Pixa

La situació a Can Pixa és desesperada. La misèria i la fam són males de passar. Na Pereta, na Maciana, na Margalida i la seva neboda, na Francisqueta Maria, amb el seu home, n'Antonio David, han sortit de la presó ja fa uns mesos. Estan desesperats perquè no tenen doblers i alguna cosa han de fer sobre això i a més es troben en una epoca en què tot es ven als alemanys. Però la fortuna guaita el nas amb l'arribada de la parenta llunyana de Puerto Rico, na Xima Pixa, que va emigrar l'any de la picor i que torna a Mallorca gràcies a l'operació nostàlgia del Govern balear.

Després de l'èxit obtingut amb les dues primeres parts, Ses matanceres van fortes i Francisqueta Maria, depila'm aviat que tenc una boda, aquest Nadal arriba la tercera i darrera part de Ses Matanceres i ho fan amb un títol suggerent: Nines, hem de matar sa vella.

Diabéticas Aceleradas havien promès una trilogia i ho han complert. Aquest cop tenen una convidada de luxe: Catalina Valls en el paper de la tia rica emigrada a Puerto Rico. La veterana actriu va qualificar d'inoblidable l'experiència de formar part d'aquesta obra . «Aquesta classe de teatre no l'havia feta mai i sempre m'havia cridat molt l'atenció. La nostra professió és d'aprenentatge continu i alhora de diversió. I he après molt d'ells». I l'ensenyament ha estat recíproc perquè segons manifestaren Diabéticas Aceleradas «Nosaltres hem après molt d'ella. És un bon contrast que s'ajusta molt bé».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.