cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Pere A. Serra entra en l'Acadèmia de San Fernando

Pere A. Serra, president editor de Diari de Balears, ha estat nomenat acadèmic corresponent de la Reial Acadèmica de Belles Arts de San Fernando, situada a Madrid, segons s'acordà en la sessió plenària celebrada el passat 23 de novemnbre.

Els estatuts de la institució especifiquen que les persones «es fan mereixedores d'aquesta distinció pel mèrit dels seus treballs artístics, per les seves obres o escrits sobre Belles Arts, o pels seus serveis quant al descobriment i conservació d'obres d'art o de documents interessants per a la història».

Els acadèmics corresponents tenen, entre les seves funcions, informar la institució de «tot quan sobre Belles Arts s'executi o publiqui en els punts de la seva respectiva residència», així com comunicar «els descobriments artístics i científics que tenguin relació amb les Arts, la creació de museus, arxius i biblioteques».

 

Honoris causa  

Pere A. Serra va ser distingit amb el doctorat honoris causa en Belles Arts pel Dowling College, de Nova York. Col·leccionista d'art, és autor, entre altres, del llibre «Miró i Mallorca», publicat en sis idiomes. Membre de l'Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià, de Palma, ha editat «L'Enciclopèdia de la Pintura i Escultura de les Balears» i «La Gran Enciclopèdia de Mallorca», entregades en fascicles setmanals amb l'edció dominical de Diari de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.