cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Breus

• Cinema

Recaptació solidària de taquilla Els cinemes Renoir se solidaritzen també amb els damnificats per l'huracà Mitch. Per aquest motiu, aquestes sales instal·lades a l'Escorxador varen destinar els beneficis de taquilla aconseguits durant la jornada d'ahir a aquesta causa solidària. Tots aquells que anaren a veure La niña de tus ojos, Mi nombre es Joe, Los años bárbaros, Los amantes del círculo polar, A los que aman o Barrio, i triaren els Renoir per fer-ho, contribuïren a l'ajuda. DdB.

• Música

Sexy Sadie, a la Sonotone Els mallorquins Sexy Sadie tornen a Mallorca per presentar el seu darrer treball, It's beautiful, it's love, que ja ha venut més de set mil còpies en un mes, en viu i davant el públic que els ha vist créixer. L'escenari serà la sala Sonotone i la data confirmada és el dissabte 19 de desembre. A més, comptaran amb els guanyadors del concurs Pop-Rock d'enguany, Lois Lane com a teloners, després d'haver-se ajornat el seu concert que estava programat per a avui. A. N.

• Festa

Homenatge a Ramon Llull La basílica de Sant Francesc és avui l'escenari de la festa del beat Ramon Llull. L'acte començarà a les set i mitja del vespre amb una missa estacional concelebrada presidida pel bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, amb la participació de l'Orfeó Universitari i de la coral juvenil, dirigits per Concepció Oliver i Ricard Terrades i acompanyats a l'orgue per Arnau Reynés. Una hora més tard tindrà lloc al saló d'actes del col·legi de Sant Francesc la conferència Ramon Llull, en temps de Sínode a càrrec del mossèn Pere Joan Llabrès, director del Centre d'Estudis Teològics de Mallorca. (A la foto). DdB.

• Teatre

Premi Born 1998 La societat cultural del Cercle Artístic de Ciutadella presenta avui l'edició de l'obra guardonada ex aequo amb el Premi Born de Teatre 1998. Es titula Magma i el seu autor és Gerard Vázquez, que assistirà a l'acte amb Alfred Arola, d'Arola Editors, que ha publicat aquest text teatral. L'acte s'emmarca dins de les activitats que ha organitzat el Cercle Artístic, que convoca el Premi Born de Teatre, per a la concessió del guardó. EFE.

• Publicacions

Llibre d'Isabel Rosselló La soprano i historiadora Isabel Rosselló va presentar a Barcelona el llibre que, amb el títol Música femení singular, analitza els contexts socials en què les compositores desenvoluparen llurs treballs, així com les cultures que afavoriren o entrebancaren les seves ànsies artístiques. El llibre va ser presentat per Ernest Lluch, musicòleg i exministre socialista. Després de la presentació, la soprano, acompanyada per Maria Victòria Cortès va cantar algunes peces incloses dins el compacte amb el mateix nom que el llibre. M.T.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.