algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Ràdio Popular proclama els cinc «Populars» de la XIX edició

El Centre Mater Misericordie (una institució privada, sense ànim de lucre, amb l'únic objectiu de rehabilitar, educar i formar les persones amb discapacitats que no permetin el seu accés a centres educatius ordinaris). El trot, «modalitat hípica popular que sorgí de la rivalitat entre pagesos i ramaders, i que actualment compta amb més de 700 cavalls de competició i 725 menadors. El Centre de Recerca i Documentació Històrico Musical de Mallorca (organisme privat destinat a cobrir un buit quant a documentació musical, sobretot de Mallorca). Miquel Antoni Pujol i Ferragut, «En Miquel des forn», mestre del forn de Santa Catalina, un dels més antics de Palma i en mans de la família des de fa generacions. L'Hotel Formentor, lloc de cita ineludible dels grans visitants de Mallorca. Aquests són els cinc escollits com a Populars 98 per Radio Popular de Mallorca, Cadena COPE, que enguany celebren la XIX edició i amb els quals es premia els que «amb la seva feina diària, a vegades desconeguda o ignorada, fan Mallorca».

Els distingits amb la «P» de Popular, disseny de Nicolás Joyero, rebran el premi durant un acte-sopar que tindrà lloc dilluns 30 de novembre al restaurant Ses Cases de Sa Font Seca de Bunyola. La cerimònia estarà presidida pel president Jaume Matas i el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda.

Els candidats son escollits per COPE Mallorca entre les propostes dels oients, treballadors de l'emissora i sotmesos a una comissió d'experts de cinc representants de l'empresariat, cultura i església.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.