nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Breus

• Institucions

Govern El Consell de Govern aprovà ahir el Decret de creació de la Junta de Qualificació i Valoració de Béns del Patrimoni Cultural de la Comunitat Autònoma de els Illes Balears. Les funcions de la justa serà informar dels béns culturals que siguin objecte de donació o llegat, informar dels béns mobles integrants del patrimoni cultural que siguin objecte d'adquisió onerosa per part del Govern i valorar els béns mobles integrants del patrimoni cultural propietat o gestionats pel Govern. DdB.

• Art

Subhasta L'oli del pintor José Gutiérrez Solana Cabezas y Caretas és una de les tres obres que adquirí ahir el Ministeri de Cultura en la subhasta organitzada per Sotheby's a Madrid, i que tindrà com a destinació el Centre d'Art Reina Sofia. EFE.

Any Velázquez La Junta d'Andalusia acceptà ahir l'oferta de col·laboració del Ministeri de Cultura per organitzar entre ambdues administracions els actes de celebració l'any proper del quart centenari del naixement de Diego Velázquez, va dir la consellera andalusa de Cultura, Carmen Calvo. Malgrat tot Calvo va dir que el Ministeri ha hagut d'improvisar una comissió quan la Conselleria du dos anys treballant sobre aquesta celebració.EFE.

• Literatura

Guardó Un total de 200 originals participen a la X edició del premi de narrativa «Gonzalo Torrente Ballester», instituït per la Diputació de la Corunya, que recentment distingí l'escriptor d'El Ferrol amb el títol honorífic de fill predilecte de la província per reconèixer la seva «trajectòria intel·lectual i humana». EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.