nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Actes

• Música

Concert pro damnificats L'Auditòrium va ser ahir l'escenari d'un concert prodamnificats d'Amèrica central organitzat per la Fundació Pública de les Balears per a la Música. Es va poder sentir El Pessebre de Pau Casals amb la coral universitària i la soprano Mireia Casa, la mezzosoprano Mireia Pinto, el tenor Francesc Garrigosa, el baríton Enric Serra i el baix Pau Bordas. Fou un concert de luxe i amb una finalitat a la seva alçada. DdB.

• Homenatge

Èxit a la nit d'Efak La presentació del llibre Balada d'en Guillem d'Efak ahir a l'Espai Mallorca de Barcelona, fou un gran èxit. L'acte-homenatge va comptar amb una gran assistència de públic entre els quals destacaren nombroses personalitats del món de la cultura. Es féu un petit debat on cadascú aportà les seves impressions sobre la figura del poeta i cantant i Gom Teatre representà l'obra Un poeta en bicicleta del grup manacorí Gom teatre. DdB.

• Presentació

Anuari Teatral del CIM El conseller de Cultura i Patrimoni del CIM, Damià Pons; el coordinador de l'Anuari Teatral, Joan Arrom; i l'editor de l'obra, Guillem Forteza; presentaren ahir l'Anuari Teatral 1997, una obra que recull totes les estrenes de la temporada així com informació sobre grups, actors i directors de Mallorca. Els responsables de l'obra, que s'edita per segon any, destacaren el bon moment que viu aquest art a l'Illa i, en aquest sentit, destacaren que l'any passat el teatre de Mallorca reuní 200.000 espectadors, s'estrenaren 367 espectacles i 1.084 funcions. Arrom destacà, a més, que el 50% d'obres estrenades l'any passat eren d'autors mallorquins i definí 1997 com «l'any dels poetes» per la quantitat d'espectacles de poesia escènica representats . DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.