algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

El joc de les rondalles de Diari de Balears es lliurarà diumenge 29

Finalment serà diumenge dia 29 de novembre, i no dimenge 22, quan es lliurarà de manera gratuïta amb Diari de Balears, El Joc de les Rondalles. Raons tècniques han impedit que la primera cita amb el joc sigui en la data prevista inicialment, per la qual cosa demanam disculpes als nostres lectors.

Així doncs, dia 29, els lectors rebran la capsa amb el tauler de joc, el dau i les fixes i cinc targetes amb preguntes. A partir d'aleshores, cada dimarts i dijous, es lliuraran nou paquets de cinc targetes amb preguntes. Seran, en total, 19 lliuraments. Aquesta és una iniciativa sense precedents i que compta amb el suport del Consell Insular de Mallorca i Sa Nostra i en la qual es mescla la diversió amb el coneixement de la cultura popular extreta de les rondalles.

La capsa compté les normes del joc i les explicacions de les caselles especials. La feina de Joan Melià (idea i guió), David Martínez (dibuixos), Jaume Guiscafré i Joan Melià (preguntes) i Domiciano Brezmes (disseny) ha estat de gran qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.