nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Set cases reials participaren a la festa d'aniversari de Carles

Camilla lluí el collar que la seva rebesàvia va rebre per ser l'amant del rei Eduard VII

Camilla Parker Bowles va lluir el collar de diamants que heretà de la seva rebesàvia, que va ser una altra amant reial, en el decurs de la festa que ella organitzà per celebrar el 50è aniversari del príncep Carles d'Anglaterra, segons informà ahir el diari Express on Sunday. A aquesta festa, que és considerada com la presentació de Camilla en societat, hi participaren membres de set famílies reials europees, entre elles l'espanyola, representada per Sofia. També serví per inaugurar l'anomenat «pavelló de les orquídees», que ha costat mig milió de lliures (més de cent milions de pessetes).

Segons el periòdic, el collar de turqueses, diamants i safirs va ser donat a Camilla por Alice Keppel, que mantingué una relació extramatrimonial de 12 anys amb el rei Eduard VII. El collar de Camilla i el seu vestit verd maragda setinat captaren l'atenció de tota la premsa sensacionalista britànica, però l *Express va ser l'únic que publicà en exclusiva que Camilla es va gastar «una fortuna» per tenir ben netes les joies a temps.

La festa es va celebrar dissabte vespre a la residència de camp de Highgrove, domicili oficial del príncep. Irònicamente, assenyalà el rotatiu, el 1998 farà cent anys que Keppel va sopar per primera vegada amb Eduard, que es convertí en el successor de la reina Victòria tres anys després. «Es produí un enteniment de la nit al dia, i aquesta relació es perllongà fins a la mort del monarca el 1910», explicà el diari, que adverteix: «En l'època victoriana, aquella relación no va ser vista de manera extraordinària, perquè era entesa com la d'un home que vivia una situació molt poderosa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.