algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Breus

• Literatura

Crespo El «realisme màgic» de Gabriel García Márquez s'ha convertit en una tanca per als escriptors que recreen a les seves obres la costa antillana de Colòmbia, assegurà ahir el novel·lista colombià José Manuel Crespo Campos en el decurs de presentació de la seva obra més recent, Considéralo un sueño. Afirmà que la crítica literària tendeix a encasellar les obres que reflecteixen el Carib colombià com a còpies de l'autor de Cien años de soledad. EFE.

• Pintura

Aula Dei Un grup de vint persones, deu d'elles dones, rravessaren ahir el túnel construït pel Govern d'Aragó per permetre l'accés a les pintures murals que Francisco de Goya pintà a l'interior de la Cartoixa d'Aula Dei de Saragossa, l'accés a la qual estava vetat a les dones. EFE.

Esteban Vicente Als 95 anys, el pintor Esteban Vicente, una de les figures clau de l'expressionisme abstracte dels Estats Units, conegut com «el poeta del color», tornà de nou a Espanya amb motiu d'una exposició que comprèn 47 anys de la seva trajectòria, organitzada per la Galearia Elvira González. EFE.

• Guardó

Seix Barral L'Editorial Seix Barral convoca el premi Biblioteca Breu, dotat amb cinc milions de pessetes, l'objectiu del qual és «fer conèixer la novel·la que millor reflecteixi l'esperit del nostre temps i perllongui així la història viva de la literatura espanyola i hispanoamericana. Podran optar al guardó totes les novel·les inèdites escrites en espanyol amb una extensió mínima de 150 folis mecanografiats a doble espai. El termini de recepció dels originals acabarà el 31 de gener del 1999. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.