muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

La cuina dels bolets, a Son Vida

Durant una setmana, des de dilluns i fins dissabte, l'hotel Son Vida acollirà les VIII Jornades dels bolets. Durant aquests dies, es podrà gaudir al restaurant El Jardí de l'establiment, una gastronomia basada en els bolets, que si en anys anteriors es podia degustar només als sopars, enguany, com a novetat, es podrà fer també als dinars.

Un any més, les Jornades compten a la presència com a convidat del xef Miquel Márquez, conegut pels principals gastrònoms com el rei dels bolets, que també és president de la Penya Boletaire de Berga, que amb quaranta anys d'història és la més antiga de l'estat espanyol.

Márquez i el xef del Son Vida, Jaume Duran, han elaborat un menú de degustació, «amb gust i força de país», segons el va definir Márquez, on es poden trobar plats com el Saltejat del boletaire amb botifarra del Perol, Vieires saltejades amb ceps i tomàtiga de pera confitada, Sorbet de mango i kiwi amb colmenilles, Rellom de vedella amb panaxé de bolets i salsa de moraduix, i Gelat d'ametla amb bolets oblidats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.