nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Vetlada de música germànica a l'Auditòrium

El violinista José Luis García Asensio i el director Gernot Schulz acompanyaran la Simfònica

105202
García Asensio i Schulz coincideixen per primera vegada. | J. Morey.

El violinista madrileny José Luis García Asensio i el director alemany Gernot Schulz són els dos convidats per al concert d'avui vespre de l'Orquestra Simfònica de les Balears.

El programa elegit per a l'ocasió està inspirat en la música germànica. A la primera part, l'orquestra interpretarà dues peces. D'una banda, l'obertura de Der Freischüt, del compositor Carl Maria von Weber. Posteriorment, García Asensio serà el solista del Concert per a violí núm.3 de Wolfgang Amadeus Mozart, un autor del qual és especialista.

La segona part del concert la protagonitzarà la Simfonia núm.9, La Gran, de Franz Schubert, que l'Orquestra executarà sota la batuta de Gernot Schulz, un director que per primera vegada visita la nosta Illa.

Schulz ha treballat amb directors de la mida de Von Karajan o de Leonard Berstein, dels quals afirma que li han deixat una empremta inesborrable en el seu estil. «Han estat bones influències», va assenyalar ahir a la presentació del concert.

Per la seva banda, el violinista José Luis García Asensio, que actuà a Palma per primera vegada fa devers vint anys amb l'English Chamber Orchestra i que ha estat el responsable de la confecció del programa, el va qualificar de «molt meu. L'obertura de Der Freischüt és deliciosa, el concert de Mozart és un dels més bonics que té i la simfonia de Schubert és una catedral d'obra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.