nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Antoni Besses, estrella del segon concert del cicle «Beethoven-Liszt»

El pianista català Antoni Besses serà el convidat d'excepció pel segon concert emmarcat dins el cicle «Beethoven-Litszt: les nou simfonies», que tindrà lloc dilluns, dia 16, en el Teatre Principal de Palma. El programa que s'oferirà en aquesta ocasió està integrat per Set Bagatel·les, Op.33, Sonata, Op.31 número 3, i Segona Simfonia en Re Mayor, Op.36.

Besses és un pianista de renom que actua per tot Europa, Àfrica i Amèrica del Sud oferint recitals i concerts. Col·labora a més amb altres músics de prestigi internacional. Entre altres guardons, l'any 1977 va rebre el «Diploma Superior amb Gran Distinció» en el Reial Conservatori d'Amberes.

Aquest cicle organitzat per la fundació Joan March amb la col·laboració del Teatre Principal i el Consell Insular de Mallorca es farà fins el mes de febrer de 1999 i inclou nou recitals a càrrec de deu pianistes que interpreten les Simfonies de Beethoven en la transcripció per a piano que va fer Franz Listz, a més d'altres obres pianístiques del compositor de Bonn. Aquest mateix cicle se celebra també de novembre a febrer en la seu de la Fundació Juan March a Madrid així com a Logronyo, dins el «Cultural Rioja».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.