nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Literatura

Premi Poesia El poeta José Antonio Muñoz Rojas ha guanyat, amb l'obra Objetos perdidos, el Premi Nacional de Poesia 1998, que concedeix el Ministeri de Cultura i que està dotat amb dos milions i mig de pessetes. Muñoz Rojas (Antequera, Màlaga, 1909) pertany al grup de poetes neorenaixentistes i fou un dels fundadors de la Nueva Revista, alhora que mantingué contactes amb diversos poetes de la Generació del 27. El poeta va qualificar Objetos perdidos com un «divertiment poètic. EFE.

Saramago José Saramago no descansa d'ençà que fa poc més d'un mes va rebre el Premi Nobel de Literatura. Dimecres passà per Madrid per presentar a Espanya «La Biblioteca José Saramago», editada per Alfaguara. L'objectiu de la biblioteca, que reeditarà tots els títols de l'autor amb una tirada de 30.000 exemplars, és «arribar a un ample nombre de lectors de parla castellana». E.P.

• Revista

García Márquez L'escriptor colombià i premi Nobel de Literatura, Gabriel García Márquez, és a una passa de tancar amb un grup d'amics una transacció per comprar la Revista Cambio 16, una de les més importants del país. L'actual directora i major accionista de la publicació, Patricia Lara, admeté ahir que es mantenen negociacions. REUTERS.

• Exposició

Chillida L'artista basc Eduardo Chillida inaugurà ahir la mostra De la mano al espacio, a Saragossa. L'exposició està integrada per obres realitzades al llarg de la darrera època i agrupa dibuixos a tinta, gravats i «gravitacions», que és el nom amb el qual l'artista anomena una sèrie de collages realitzats amb paper, tinta i corda. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.