nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Ses matanceres participaran divendres en el II Festival Agroeròtic de l'Alcúdia

Les Diabéticas Aceleradas presentaran per primer cop l'obra en el País Valencià

Na Pereta, na Maciana i na Margalida, les tres germanes de Can Pixa, i la seva neboda Francisqueta se'n van de viatge a València, atretes per la bona olor que desprèn el II Festival Agroeròtic de l'Alcúdia, que comença avui i s'allargarà fins dissabte.

Les matanceres més famoses de Mallorca van més fortes que mai, i ho volen demostrar en aquesta nova actuació, que tindrà lloc divendres i en què seran l'únic espectacle de la Nit de Teatre del Festival.

«Ens fa molta d'il·lusió», afirmen les Diabéticas Aceleradas, que, des de l'estrena de la primera part d'aquesta obra, són també molt conegudes pel seu sobrenom matancer.

Joan Bauzà, Lina Mira, Pere Terrasa i Pep Noguera estan convençuts que els seus personatges de Can Pixa, per agro i per eròtiques, s'han ben guanyat un lloc en un festival de les característiques del de l'Alcúdia.

Un festival pujat de to

Quatre dies de festa per conèixer les últimes incursions del teatre, el cine, la literatura, el còmic, les arts plàstiques, la dansa, la música i el pensament en el camp de l'erotisme. Tot això és el Festival Agroeròtic de l'Alcúdia, que compleix enguany la segona edició després de l'èxit assolit per la primera. A més de l'obra de Diabéticas Aceleradas, es podrà veure a l'Alcúdia una taula rodona sobre pit i cuixa o «el destape en els anys 70», una nit del magre i del rock, amb desfilades de models amb roba interior i estripteases diversos, i un sopar amb un menú altament afrodisíac, amb elixir d'amor, espàrrecs amb camisola de dormir, salmó apassionat, alenada de menta, conillet de vellut, francès amb plàtans i un estímul de cafè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.