algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

La reina Isabel II no vol Camilla de nora

La reina Isabel II d'Anglaterra s'oposa rotundament que el seu fill Carles es casi amb Camilla Parker Bowles, segons un reportatge del príncep hereu que va difondre ahir la televisió britànica BBC. Aquesta no és la primera topada televisiva entre la reina i el seu fill, ja que en una altra emissió difosa diumenge, la cadena ITV posava en boca de Carles que «l'encantaria que la seva mare abdicàs en ell».

Li va costar molta de pena sortir de l'embull en el qual el va ficar la televisió, que afirmava que es basava en informacions rebudes d'un membre de l'entorn íntim del príncep. La BBC sosté ara, en base a confidències del palau de Buckingham, que la reina no vol ni sentir a parlar de segones noces del seu fill amb Camilla.

Isabel II està plenament convençuda que els seus súbdits mai no acceptaran la idea de tenir Camilla de reina consort i no té la menor intenció d'entrar en contacte amb ella, assenyala la BBC. Un sondeig publicat ahir per The Daily Mail sembla confirmar aquest pressentiment de la reina, ja que el 77% dels interrogats es neguen a admetre Camilla per sobirana.

L'emissió de la BBC parla de «tensions» entre els serveis de la reina i els del príncep que es queixen perquè no delega en Carles més compromisos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.