nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Subhasta

Obres de Tàpies i Rosiñol Pintures d'Antoni Tàpies, Francisco Rizi, Julio Romero de Torres, Santiago Rusiñol i José Gutiérrez Solana figuren entre les 81 obres que la casa Sotheby's subhastarà a Madrid dia 19 de novembre. No obstant això, el preu de sortida més elevat (quinze milions de pessetes) és per a dos quadres que es venen conjuntament i que foren pintats pel valencià Vicens March Marco (1850-1897). Pati andalús i La tertúlia són els noms d'aquests dos olis que reflecteixen escenes costumistes de tipus regionalista, amb un tipus de pinzellada que caracteritzà l'etapa de March a Roma a la dècada dels vuitanta i el seu retorn posterior a València. EFE.

• Publicacions

Més Stephen King La darrera novel·la del mestre del terror Stephen King, Un sac d'ossos, presentada aquest estiu a Londres i èxit de vendes als Estats Units, com a quasi totes les obres d'aquest autor, arriba aquests dies en castellà a les llibreries editada per Plaza y Janés. La que és, segons l'autor, «una història d'amor embruixat, sobre la luxúria, els secrets i la inquietant presència de la mort» conté els malsons de l'escriptor Mike Nooan, que, quatre anys després de la mort de la seva esposa Jo, es refugia de la seva depressió i els seus temors en la seva casa d'estiu devora d'un llac. EFE.

• Commemoracions

Azorin i centenari del 98 L'Aula de Cultura de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) d'Alacant acull des d'avui la celebració del Congrés Internacional sobre Azorín i la literatura amb el qual culmina el cicle d'actes organitzats durant el present any per la CAM en commemoració del centenari de l'anomenada generació del 98». Aquest fòrum de debat entorn a la figura del il·lustre escriptor de Monóvar (Alacant), José Martínez Ruiz, es perllongarà fins al divendres 13 de novembre. E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.