cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

«Personal e intransferible» i «Coses de dos» inauguren l'Alternativa de Sa Nau

L'escola vol cobrir l'espai dels muntatges escènics que arriben en minoria a l'Illa

105264
Miguel Ramón, Adolfo Díez i Mateu Fiol. | J.Rosselló.

El Centre d'Art i Moviment Sa Nau vol cobrir l'espai dels muntatges escènics que arriben en minoria a l'Illa. Per aquest motiu, ahir varen presentar la temporada de teatre Alternativa 99, que pretén dur «espectacles d'avui d'autors d'avui», segons va remarcar el director de programació, Miguel Ramón.

Per a aquest cap de setmana, i com a inici del primer trimestre, el centre presentarà dues actuacions que tenen en comú el seu caràcter de monòleg. D'una banda, l'actriu Helena Pla interpretarà Coses de dos, de Jorge Picó i Luis Peschetti, en el paper d'una dona que recorda el seu home mentre pela patates a la cuina. Aquest monòleg ha estat seleccionat a la Marató de l'Espectacle de Barcelona d'enguany.

Personal e intransferible és l'obra de Carmen Resinos que Mateu Fiol, alumne de Sa Nau, representarà després d'haver estat seleccionat en el curs 97-98 en l'àrea d'interpretació. Donarà vida a un home desesperat per trobar una solució al drama que li suposa no tenir un lloc on poder viure prop de la seva dona, morta des de fa dos anys. El director de l'àrea d'interpretació de Sa Nau, Adolfo Díez, va qualificar aquesta obra «d'una mostra d'hiperrealisme estrany, en la qual la realitat s'arriba a trencar».

Per a final de mes, el cap de setmana del 27 i el 28, està programada l'obra Es desde aquí que miro la luna, de Damián Ruiz, de la mà de la companyia ValsambdraC. Paral·lelament, el mateix autor, psicòleg i implicat de ple en el món de la interpretació, impartirà un curset sota la temàtica Convertir-se en actor. «No volem deslligar el que és l'actuació davant el públic de la docència i la formació dels actors», va assenyalar Ramón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.