cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Daniel y la Quartet del Baño Band abordaran la Boîte de Barcelona

Per segon any consecutiu, el grup més higiènic de Mallorca, Daniel y la Quartet de Baño Band, actuarà durant quinze dies a la Boîte de Barcelona.

Entre el 15 i el 29 de novembre, aquest grup, que té una escenificació un tant excèntrica, intentarà oferir cada dia un espectacle diferent.
«Tots vàrem quedar molt contents de l'experiència de l'any passat, així que hem volgut repetir. És molt positiu poder tocar a Barcelona i donar-nos-hi a conèixer», explica Daniel. El seu repertori de disfresses, «que ja és hora d'anar renovant», l'acompanyarà incansable en aquesta nova expedició a la Ciutat Comtal, per garantir que el cafè-teatre que desplega el seu grup a l'escenari hi arribi en bona forma.

«Durant els quinze dies que estarem a la Boîte combinarem els temes dels nostres discs amb d'altres d'inèdits. És el que acostumam a fer. Ens agrada», comenta Daniel Higiénico. Dues setmanes és temps suficient per arribar a fer un públic habitual, que repeteix per veure cada dia un espectacle que també és diferent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.