nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

La I Mostra de Cervesa a Mallorca tancà les portes envoltada d'èxit

La I Mostra de Cervesa a Mallorca ens va dir adéu. Ahir, a mitjanit, les portes del recinte firal tancaren les portes, posant el segell a onze dies de menjar i beure sense aturar.

Més de trenta mil persones, gairebé totes de Mallorca, han optat per aquesta mostra com una bona manera d'ocupar el seu temps lliure. I no només els joves, encara que han estat els qui més hi han acudit, sinó també gent de mitjana edat i alguns representants de la tercera edat, que han gaudit de la fira degustant els aliments.

S'hi han consumit més de quaranta mil gerres de cervesa, amb la predominància de les «pils», encara que la Cannabia, amb base de cànem, també ha resultat tot un èxit.

I el menjar tampoc no hi ha faltat. Al voltant d'una tona i mitja de carn mallorquina, entre llom, pinxos i botifarrons, es consumí torrada.
El peix fregit i les gambes arrebossades no es quedaren enrere, i se'n va fer despesa de prop d'una tona.
Una mitjana de set-centes racions de cuina mallorquina encalentiren els estómacs dels assistents. El frit mallorquí, les butzes, el frit mariner, la llengua amb tàperes, el pop amb ceba, els caragols, el llom amb col o el cuinat de llenties. Fins a prop de vuit mil plats es consumiren.

La cuina alemanya també ha despertat la curiositat. En onze dies, aquesta majoria d'illencs ha pogut amb cinc-cents braços, cent pernils cuits, cinc-cents quilos de gyros, cinc-mil salsitxes, tres mil fricadelles i cinc-cents quilos d'amanida de patata.

El toc dolç el posaren les dotze mil peces de pastissos i bunyols. I tampoc no hi faltà el pa, del qual s'han consumit més de tres-cents quilos.

La banda de música l'Almudaina, els mariachis del Duo Mejicano i l'actuació del grup d'havaneres Sotavent posaren el fil musical al comiat d'una fira que ha esdevingut del tot exitosa. Les xifres parlen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.