algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Breus

• James Woods

Un home amb estrella L'actor James Woods ja té una estrella amb el seu nom al Passeig de la Fama de Hollywood, coincidint amb l'estrena de Vampiros, que va tenir lloc divendres passat. Protagonitza la pel·lícula de John Carpenter juntament amb Melanie Griffith. Woods, actor de 51 anys, ha estat candidat a l'Òscar en dues ocasions, la primera per Salvador i la segona per Fantasmes de Mississippi. AFP.

• Pfeiffer i Ford

Junts a la pantalla Michelle Pfeiffer i Harrison Ford apareixeran per primera vegada junts a la pantalla gran, sota la batuta de Robert Zemeckis, a What Lies Beneath, segons el diari Daily Variety. La pel·lícula està envoltada del més absolut secret i ara per ara ha estat descrita com una història de fantasmes. AFP.

• Gloria Stefan

Al cinema La cantant cubanoamericana Gloria Estefan debutarà al cinema interpretant el paper d'una mestra a la pel·lícula 50 violins en la qual també actuarà l'actriu Meryl Streep. 50 violins és la història d'una jove violinista que arriba a Nova York per mantenir la música a les escoles».AGENCIES.

• Menuhin

Seminari contra la violència juvenil El director d'orquestra i violinista nord-americà Iehudi Menuhin durà a terme un seminari de prevenció de la violència a l'escola a través de l'ensenyança de l'art i la música. El seminari tindrà lloc del dia 14 al 17 de novembre a Brussel·les per debatre els mètodes per aturar la violència entre els joves de barris desfavorits. El seminari conclourà amb un concert en el Circ reial de Brussel·les en què participaran músics de diversos continents. Aquest seminari es va anunciar a París en un acte de presentació de la fundació que du el nom de Menuhin.AGENCIES.

• Paul McCartney

No confessà a Linda que es moria Paul McCartney va confessar que mai no va revelar a la seva dona Linda que s'estava morint de càncer i que li quedaven pocs dies de vida. Linda va finiar l'abril a quan tenia 56 anys. McCartney va manifestar que «quan una persona estimada es mor, un desitja haver estat perfecte tot el temps. Jo no ho vaig ser i això em va fer sentir culpable després de la mort de Linda. La pitjor cosa de perdre Linda és que gaudia tant de ser amb ella». «Un dels metges que la tractaven va dir que li havia de comunicar que s'estava morint, però jo crec que ella no volia saber-ho». McCartney va dir que a final de mes llançaria el primer disc de Linda, projecte en el qual treballaren junts poques setmanes abans de la mort de la seva esposa. DdB.

• Kevin Costner

Nou film Kevin Costner està negociant la possibilitat de protaganitzar 13 Days, un film basat en la vida del secretari de la Casa Blanca durant la presidència de John F. Kennedy, Kenneth O'Donell, que se centrarà en la crisi dels míssils entre els Estats Units i Cuba el 1962. La pel·lícula serà dirigida per Phil Alden Robinson, amb qui Costner ja va treballar a Campo de sueños l'any 1989. La pel·lícula es començarà a filmar el mes de març, quan l'actor hagi acabat el rodatge d'una altra pel·lícula sobre beisbol, For the love of the game. AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.