cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

González Macho, cavaller de les Arts i de les Lletres franceses

El distribuïdor de cinema Enrique González Macho, guardonat amb el Premi Internacional de Cinematografia, ha estat premiat també amb la insígnia francesa de Cavaller de les Arts i de les Lletres que li imposà ahir l'ambaixador de França a Espanya, Patrik Leclerq. González Macho és el propietari de la cadena de cinemes Renoir, que té un multicine a l'Escorxador.

Amb aquesta distinció, les autoritats franceses volen reconèixer la contribuició de González Macho a un major coneixement de la producció cinematogràfica francesa a Espanya i al desenvolupament general d'un cinema de qualitat, com ara el cinema d'autor. A les seves sales també es fa prevaler la projecció de pel·lícules en versió original.

L'Ordre de les Arts i de les Lletres és atorgada pel Ministeri de Cultura francès per premiar les personalitats que es distingeixen per les seves creacions artístiques o literàries, per l'originalitat del seu talent i per la qualitat de la seva producció o per la contribució a la difusió de l'idioma i de la cultura francesa i al desenvolupament de les relacions culturals amb França.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.