nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Trapero: «El Servei d'Activitats Culturals és una experiència pilot»

La professora de la UIB acaba de ser nomenada directora d'aquest recurs universitari

105024
Patricia Trapero.

El Servei d'Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears ja ha reprès les activitats. Des de fa pocs dies Patricia Trapero es troba al cap d'aquest departament, del qual ha assumit les funcions de directora.

«La intenció que es persegueix amb la creació del SAC és dinamitzar els seveis complementaris de la UIB. Volem que les activitats es desenvolupin a partir d'una coordinació de la vida extracurricular de la Universitat».

Trapero explicà que «hem de fer molta de feina perquè en principi enguany el SAC és una experiència pilot. Hem de veure quina serà la nostra demanda i com canalitzarem els projectes i idees que ens faci arribar la comunitat universitària. La projecció exterior és un altre dels nostres objectius».

Les primeres activitats que desenvoluparà aquest servei són un taller de guió cinematogràfic que serà impartit al campus per Xavier Flores i un taller d'harmonia musical i improvisació.

«El SAC s'organitzarà a partir de diferents grups de feina, que seran el de patrimoni cultural i afers socials; tallers, cursos i seminaris; concursos i centres de documentació. En aquest sentit estam molt interessats a acabar de consolidar la partituroteca. El grup de feina dedicat als tallers, cursos i seminaris és el que s'haurà d'encarregar de coordinar la tasca amb els diferents departaments de la nostra Universitat. Nosaltres volem estar oberts a tothom. Si un estudiant, professor... qualsevol persona relacionada amb la Universitat ens presenta un projecte que s'adigui amb les característiques del nostre seminari, puc assegurar-li que l'escoltarem i el tindrem en compte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.