«Qualsevol moment és bo per menjar un quarto embetumat»
Dur endavant una pastisseria amb més de tres-cents anys de tradició és, més que una feina, una responsabilitat. Aquest és el cas de Jordi Casasayas, mestre de Cas Frasquet, establiment que regeix la seva família des de fa gairebé cent anys. Refractari a les noves tecnologies, confiant en la forma de fer de sempre, Jordi continua fent certes receptes com el primer dia. Entre aquestes especialitats, passades de generació en generació com en la majoria de casos, en destaca una: el quarto embetumat, unes postres lloades fins i tot per paladars reials. El quarto «embetumat» té tres elements bàsics: la pasta de quarto, el vermell d'ou i la merenga. Veritablement, no és un producte lleuger, però el seu creador assegura que no cansa. «Abans de menjar, després, per berenar, per sopar... qualsevol moment és bo per prendre un quarto embetumat», afirma convençut, gairebé tan convençut d'això com que les geleres són un mal amic de la pastisseria i que, en el cas d'aquestes postres, són millors d'un dia per a l'altre. «La merenga ha deixat anar tot l'almívar», apunta.
També a Illes Balears
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- [VÍDEO] Representen una obra catalanòfoba en un acte sobre discriminacions
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.