algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Clara Matas, Fergie i Vivier

• Clara Matas

Trapezista La mallorquina Clara Matas Vidal ha estat escollida entre tres mil aspirants europeus per entrar en el programa d'entrenament per a l'espectacle de circ del Pavelló del Mil·lenni, a Londres. Matas ha estat preseleccionada per a l'actuació que faran 200 acròbates en aquest pavelló al ritme de la música composta expressament per Peter Gabriel. DdB.

• Sara

A la TV anglesa La duquessa de York, Sara Ferguson, va començar ahir una nova feina com a presentadora de televisió, al canal britànic Sky 1. Dedicà la seva primera emissió a la seva mare, Susan Barrantes, morta fa dues setmanes en un accidenmt a Argentina. «La mamà em va ensenyar la manera de superar les dificultts de la vida», va afirmar en una introducció al programa, que va ser gravada fa uns dies. En el programa, titulat Sara... Sobreviure malgrat tot, Fergie es proposa entrevistar persones «normals, reals, que travessaren un malson» en la seva vida. EP/AFP.

• Obituari

Roger Vivier Roger Vivier, sabater de l'alta costura, de l'aristocràcia i de les estrelles, va morir divendres passat a Tolosa. Orfebre del calçat, inventà, entre d'altres coses, el taló alt i fi i el taló amb tornejat interior. Dissenyà les sandàlies que duia la reina Isabel quan es coronà i també calçà l'emperadriu d'Iran i les actrius Elizabeth Taylor i Marlene Dietrich. Començà la seva carrera al teatre, però el 1926 passà al calçat, on acabà dissenyant per als més grans de la moda: Christian Dior, Yves Saint-Laurent, Pierre Balmain, Nina Ricci i Guy Laroche. EP/AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.