algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La Fundació Miró apropa el vídeo de creació llatinoamericana

La Fundació Pilar i Joan Miró i l'Institut Català de Cooperació Iberoamericana han posat en marxa el I cicle llatinoamericà de vídeo de creació amb l'objectiu de posar a l'abast una mostra bastant significativa de «l'expansió del llenguatge de l'art i que ha estat contemplada des dels seus inicis en els anys seixanta com una alternativa similar a la que significà en el moment de la seva aparició la fotografia.

Ahir va tenir lloc la presentació d'aquest cicle de videocreació a càrrec de la comissària, Menene Gras Balaguer, que va parlar de les projeccions que tindran lloc del dia 5 al 17 d'octubre i que acullen sis països: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic i Veneçuela.

«Sentia la necessitat d'organitzar un cicle d'aquestes característiques. Cal dir que quan vaig començar a treballar-hi vaig topar amb una sèrie de problemes i després vàrem escollir un interlocutor de cada país. Es tracta d'un vídeo, la finalitat primordial del qual és totalment artística. No és ni vídeo publicitari ni tampoc vídeo clip musical. La característica fonamental en el cas d'aquest cicle podríem dir que és el tarannà narratiu», va dir Menene Gras.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.