nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

«Meli Melo» inaugura la Fira de Manacor

El muntatge dels ballarins Chicos Mambo Show n'inaugura aquesta tercera edició

Un autèntic luxe. Els Chicos Mambo Show protagonitzaran l'espectacle preinaugural de la III Fira de Teatre de Manacor. Serà «un zàping musical i visual» molt a l'estil dels esquetxos que protagonitzen, algunes vetlades, en el programa televisiu de Les 100 i una que condueix el periodista Jordi González. Segons ells mateixos, Meli-Melo, que representaran avui vespre en el Teatre Municipal manacorí, a partir de les 21.30 hores, no és una història, sinó moltes historietes unides per una trama: la dansa. Però puntualitzen que tampoc no és dansa: «Són 22 danses per a 22 historietes» que tenen títols com Cuerpos Danone; Holiday on ice, Quiero andar o ¿Tienes fuego? Qué haces luego?. Els espectadors que acudeixin al teatre han de saber que els membres de la companyia tenen el comandament en les mans i que, per tant, el zàping pot patir modificacions.

Chicos Mambo Show no és només Les 1000 i una. El grup neix el 1993 amb tres ballarins professionals que s'uneixen per donar un altre rumb a la seva carrera. El juny del 1994 estrenen el seu primer espectacle Barcelona, París, Caracas. Des d'aleshores ençà han realitzat prop de 400 funcions arreu de la geografia espanyola i francesa. El 1995 comencen a guanyar els primers premis: el Sebastià Gasch, el Terradíssim 95 "Andreu Buenafuente, una de les estrelles de la Televisió de Catalunya, és un dels seus fans número u" i el Butaca 95 com a companyia revelació de l'any 95.

Meli-melo, segon muntage de Chicos Mambo Show, crea més de 40 personatges. Personatges que són singulars i quotidians, que res no tenen a veure els uns amb els altres, com podria ser, en les seves paraules, «una trobada de Fred Astaire amb un home del Cromagnon o amb un cigne blanc».

Així, amb aquestes historietes unides per la dansa, els espectadors de Manacor podran assistir a una proposta diferent, divertida, que vol ser innovadora i que pretén allunyar-se del teatre convencional. Un espectacle d'allò més adient per inaugurar una fira teatral.

Fins diumenge

Grups illencs "Es Mussol, Au Ments, Teatre de Què, Estudi Zero, La Quercia, L'Enfilall, Iguana Teatre, Teatre de Ciutat, Deas 3, Teatre de Bunyola, Art i Oficis, i Moma Teatre" participaran, de demà i fins a diumenge, al recinte del Teatre Municipal manacorí. A més de triar qui serà el representant illenc en el Projecte Alcover, a Manacor hi haurà programadors teatrals i espectacles convidats, com el grup francès Albédo, que presenta un espectacle itinerant, «Les bigrozeurs». Amb tota aquesta oferta teatral és difícil romandre impassible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.