nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

Breus

• Deneuve

Amb la moda L'actriu francesa Catherine Deneuve presentarà una col·lecció de moda de la marca Ilia, de la qual és inspiradora, durant la presentació de col·leccions pret-à-porter femení a Milan, del dia 2 al 10 d'octubre. La col·lecció és de 60 peces. L'actriu va seleccionar els models, va elegir els teixits i colors i va seguir pas a pas les diferents etapes de la creació de les peces. AFP.

• Banderas

Al futbol L'actor espanyol Antonio Banderas, que va presenciar el partit Màlaga-Las Palmas, va declarar al final del matx que «m'he quedat amb les ganes de cridar gol». Banderas va estar acompanyat en tot moment per la seva dona, Melannie Griffith, i els seus pares. L'actor s'emportà una placa com a soci d'honor de Frente Boquerón. EP.

• Gates

El més ric Bill Gates és l'home més ric d'Estats Units el 1998 amb una fortuna estimada d'uns 8'5 bilions de pessetes, segons la classificació realitzada per la revista nord-americana Forbes. Gates manté el seu lideratge per cinquè any. EP/AFP.

• Janet Reno

S'acubà a missa La fiscal general d'Estats Units, Janet Reno, va haver de ser hospitalitzada dissabte passat després d'haver-se acubat quan assistia a missa. Ahir es va incorporar al treball després de ser donada d'alta. Reno va declarar que havia passat la nit bé i que tenia ganes de tornar a la feina. Aquesta va ser la segona vegada en 10 mesos que es va acubar. Segons sembla no té res a veure amb la malaltia que pateix, sobre la qual reiterà que no li afecta més que el tremolor de la mà esquerra. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.