nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

«Històries íntimes del Paradís», de Dit i Fet Teatre, guanya el certamen amateur

Ahir a la nit es va conèixer el veredicte del Jurat del X Certamen de Teatre Amateur de Consell i del Teatre Principal. El jurat format per Àgueda Pol Paracuellos, Magdalena Rosselló Torrens, Bernat Campins LLabrés, Manel Tubert, Pere Caminals i Joan Bibiloni va nomenar primer premi de Muntatge i Direcció al grup Dit i Fet Teatre de Lloseta per l'obra Històries íntimes del Paradís, de Jaime Salom i direcció de Miquel Suau.

El segon premi de Muntatge i Direcció és per al Grup Escènic Artanenc, per Tàlem, de Sergi Belbel amb direcció de Joan Matamalas.
El jurat considera que la millor actriu és Francisca Maria Bestard, pel seu personatge Àngel, d'Històries íntimes del paradís. Josep Planas, del grup Tampa Teatre, del Rafal Nou, s'ha nomenat millor actor pel seu personatge Joan Esganarell de Metge per força.

El jurat també ha fet una menció especial del treball de l'actor Bartomeu Camps, del grup La Prima Teatre de Sineu, pel seu personatge Donya Ramon, de Tocats des boll.

A l'acte de cloenda es va representar el desbarat de Llorenç Villalonga Economia 1940, interpretat per Catalina Valls i Maria Reus i dirigit per Pere Noguera. Els premis, que varen ser lliurats per Damià Pons, Joan Bibiloni, Bernat Campins i Pere Noguera, tenen un import econòmic de 450.000 pessetes (150.000 pessetes per al millor muntatge i 100.000 per als altres tres premis).

Però a banda d'això, els grups premiats tindran una setmana d'actuacions, el mes de novembre, en el Teatre Municipal de Palma, un premi que agrada especialment als grups, ja que és una oportunitat per mostrar la seva tasca al públic palmesà.

Durant tota la setmana passada, els sis grups que resultaren seleccionats dels tretze que acudiren a Consell varen actuar en el Teatre Principal.

Prestigi  

Són moltes les companyies de teatre amateur que es presenten al Certamen de Consell per mostrar la seva vàlua en el teatre d'aficionats. Guanyar el guardó del Teatre Principal és un prestigi que ningú no dubta a afegir en el currículum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.