algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

John Malkovich rep el premi Donostia en reconeixement a la seva carrera

L'actor nord-americà John Malkovich va rebre ahir el premi Donostia en reconeixement a la seva carrera cinematogràfica. L'actor, nascut a Illinois el 1953, recollí a les nou del vespre en el Teatre Victòria Eugènia el premi de mans de Javier Bardem.

Amb el guardó, Malkovich se sumarà a la llarga llista de cineastes que han rebut aquest premi des de la seva creació el 1986, com varen ser Gregory Peck, Glenn Ford, Vittorio Gassman, Bette Davis, Robert Mitchum, Susan Sarandon o Al Pacino.

Malkovich acaparà dimecres el protagonisme del Festival de Sant Sebastià amb la seva esperada visita a la capital guipuscoana.
Desenes de joves s'aplegaren durant tot l'horabaixa davant les portes de l'hotel María Cristina en l'espera de Malkovich, encara que l'arribada, fixada en principi per a les cinc de l'horabaixa, estava finalment prevista per després de les vuit.

Després de l'èxit aconseguit amb el paper que interpretà en la seva segona pel·lícula "En un lugar del corazón, de Robert Benton" s'han succeït les interpretacions destacades en la seva carrera amb films com Les amistats perilloses, d'Stephen Frears; L'imperi del sol, d'Steven Spielberg; o En la línia de foc, de Wolfang Petersen. Actualment està preparant el rodatge de la seva estrena com a director: The libertine.

L'actriu Salma Hayek també ha esdevingut protagonista del Festival de cinema donostiarra. Despús-ahir va presentar a la secció Zabaltegi del certamen la seva pel·lícula Velocidad por la vida.

Hayek anuncià que té la intenció de rodar a Espanya, sota la direcció de Carlos Saura, l'any que ve «alguna cosa gran que vull que vegi tot el món, perquè es conegui qui i com som i canviïn la idea que tenen de nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.