nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Tony Sender debuta amb «Falsas promesas», pop ple de sentiment

Tony va començar en el món de la música de la mà del duo Nocturnos

Ha nascut una nova veu del pop. El mallorquí Tony Sender acaba de publicar a Ona Digital el seu disc de debut, Falsas Promesas, un treball ple de temes melòdics.

«Tot i que gairebé totes les cançons parlen d'amor, no és un disc exclusiu de balades. També hi ha temes moguts», va dir l'autor, qui s'autoqualifica com a «romàntic», a la presentació de l'àlbum.

Tony Sender està ficat en el món de la música des de l'any 89, quan va començar la seva trajectòria amb un grup d'amics. Posteriorment, va formar part del duo Nocturnos amb Toni Fuster, que actualment compon els temes als quals Sender posa la veu i els arranjaments musicals.

«Falsas promesas és el fruit de les meves ganes de treballar en el que m'agrada», va afirmar aquest cantant de pop. Les influències més importants que marquen el seu treball són, sobretot, els cantautors italians, com Laura Pausini, Paolo Varesi o Eros Ramazzoti, a més dels espanyols Alejandro Sanz i Sergio Dalma o el tecno pop d'OBK.

Toni Fernández, d'Ona Digital, va destacar el fet que les cançons fossin en castellà com «un avantatge perquè aquest treball pugui travessar la mar i obrir-se pas a la Península, ja que viure en una Illa condiciona la feina de promoció».

Falsas promesas parla, segons el parer del seu autor, de situacions amb les quals qualsevol persona es pot sentir identificada, sigui de l'edat que sigui, ja que compta amb unes lletres senzilles, sense gaires metàfores i fàcils d'entendre.

El títol s'ha extret d'un dels temes del disc i, «a banda que m'agrada molt, està inspirat en el fet típic de les parelles que es prometen amor etern quan al final el sentiment es trenca», va comentar Sender.

L'àlbum de debut de Tony Sender compta amb una col·laboració molt especial, la del guitarrista Toni Pastor, tot un contrapunt a l'estil pop dominant al disc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.