nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Breus

• Fires

Llibre de vell Avui s'inaugura a Madrid la X Fira del Llibre de Vell i Antic en la qual 44 llibreters de totes les comunitats autònomes exposen 450.000 documents impresos, entre els quals alguns llibres tan curiosos com una edició de Marcelino Pan y Vino en japonès i un incunable de El Cid Campeador.

• Llibres

Col·lecció Austral La Col·lecció Austral, que va néixer en plena Guerra Civil i ha venut més de 50 milions d'exemplars, acara l'entrada al segle XXI amb una nova imatge i amb la intenció de refermar la seva vocació de ser «una biblioteca universal dels clàssics d'ahir i d'avui», va declarar ahir Víctor García de la Concha, director de la col·lecció, en presentar-ne els nous projectes. EFE.

• Exposicions

Lindner Amb una conferència del director del Centre Pompidou de París, Werner Spies, la Fundació Joan March a Madrid inaugurarà la mostra del pintor nord-americà d'origen alemany Richard Lindner. És la primera vegada que es pot veure a Espanya una exposició d'aquest artista. Les obres, realitzades entre el 1950 i el 1977, provenen d'una vintena de museus i galeries europees, així com de col·leccions particulars i de la família de l'artista. DdB.

Art i teconologia La Fundació Art i Tecnologia de Telefònica inicià ahir la seva temporada expositiva a Madrid amb una mostra d'Antoni Muntadas, un dels artistes més innovadors i de més projecció internacional. La mostra suposa un acostament a la seva obra, centrada en l'anàlisi i la reflexió crítica sobre el paper dels mitjans de comunicació i dels nous mitjans de la societat contemporània. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.