nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

La Fundació Joan March organitza un curs de gravat en el seu museu de Palma

L'impartiran Elena de Santiago i Juan Carrete entre el 13 i el 21 d'octubre

104774
Una visita als tallers de Peter Philips (a la fotografia) complementarà el curs.

Elena de Santiago, directora del Servei de Belles Arts de la Biblioteca Nacional de Madrid, i Juan Carrete, delegat de la Calcografia Nacional, impartiran a Palma un curs sobre gravat que transcorrerà entre el 13 i el 21 d'octubre en el Museu d'Art Espanyol Contemporani de la Fundació Joan March.

La inscripció al curs és gratuïta i s'adreça tant a professors d'ensenyament secundari com a estudiants univerisitaris i públic interessat en general.

A més de les lliçons de Santiago i de Carrete, el curs, que es considera continuació del celebrat l'any passat Coneixement de l'art contemporani, inclou tres visites guiades als tallers de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, a Edicions Galeria Maior i al taller de Peter Philips a Santanyí.

Les lliçons, que es desenvoluparan entre les 19.30 i les 21.30 al Museu d'Art Espanyol Modern i Contemporani, s'ajusten al següent programa: Història i tècniques tradicionals de gravat, per Elena de Santiago (13 d'octubre); Durero, Rembrandt i Goya, per Elena de Santiago (14 d'octubre); Tècniques actuals d'estampació, per Juan Carrete (14 d'octubre) i L'art gràfic a Espanya durant el segle XX, per Juan Carrete (21 d'octubre).

Paral·lelament, a les 10.30 dels dies 17, 24 i 31 d'octubre es realitzaran visites guiades al tallers de la Fundació Pilar i Joan Miró, d'Edicions Galeria Maior i de Peter Philips a Santanyí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.