cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

El cas de la parella que volia perdre la virginitat a Internet arriba als tribunals

Han demandat per incompliment de contracte l'empresa IEG

La polèmica història de la parella de joves nord-americans que planejava perdre la virginitat per Internet el passat mes d'agost ha arribat als tribunals.

Ken Tipton, qui admeté estar darrere del publicitat anunci dels joves, presentà una demanda en un tribunal superior de Los Angeles per incompliment de contracte contra l'empresa Internet Entertainment Group (IEG) i contra el seu president, Seth Warshavsky, als quals reclama 10 milions de dòlars per haver cancel·lat l'esdeveniment.

IEG sosté que anul·là la retransmissió després de descobrir que la parella, identificada únicament com Mike i Diane, no tenia intenció de mantenir una relació sexual i que els patrocinadors pretenien cobrar els «espectadors», malgrat haver anunciat primer que seria gratuït.

En la seva demanda, presentada en un tribunal superior de Los Angeles, Tipton afirma que la negativa d'IEG a retransmetre l'acte li costà 5 milions de dòlars d'ingressos perduts.

L'empresa IEG, amb seu a Seattle (Washington), anuncià despús-ahir que pensa contrademandar Tipton per frau, difamació i incompliment de contracte.

«La demanda de Tipton és tan falsa com el seu engany «Mike i Diane» original», va dir Warshavsky. «És ridícul que Tipton admeti que el seu grup va venir a nosaltres amb falses pretensions i va ser perjudicat perquè vàrem revelar les seves mentides».

La parella deia que s'havia inspirat en la decisió d'una dona nord-americana que fa uns mesos que es prestà a què filmassin el part del seu fill i el retransmeteren per Internet.

Des de la seva aparició, la xarxa Internet ha estat objecte de polèmica, revifada aquests dies per la lectura de la declaració de l'exbecària de la Casa Blanca Monica Lewinski sobre les seves «relacions inapropiades» amb el president Clinton.

Sense anar més lluny, diferents grups contraris a l'ampliació de la llei de l'avortament varen posar ahir al servei dels usuarios una sèrie d'adreces a les quals els internautes poden enviar les seves protestes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.